• +90 312 939 82 00

Türkerler Holding, Göztepe’ye 4. Kez Sponsor Oldu

16 EKI

Türkiye’de inşaat ve enerji sektörünün öncü firmalarından Türkerler Holding, İzmir’in köklü kulübü ve Spor Toto Süper Lig’deki tek temsilcisi Göztepe Spor Kulübü'ne, 3 yıldır verdiği desteği yeni sezonda da ana sponsor olarak sürdürüyor. İki büyük marka 4. kez imzaları attı.

  

Göztepe,  Süper Lig’de 2019 - 2020 sezonunda, formasında göğüste “TÜRKERLER” şortta ise “MAHALL BOMONTİ” logoları ile top koşturacak. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, İzmir ve spora verdiği değeri ; “Ankaralı bir iş insanı olarak İzmir ve spora yatırım yapmak en büyük hayallerimdendi. Bir kez daha bunun gurur ve mutluluğunu yaşıyorum” sözleri ile vurguladı.

 

Anlaşma, Türkerler Holding’in Halkapınar’daki Mahall Bomonti İzmir projesinin tanıtım ofisinde düzenlenen basın toplantısında Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ve Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil tarafından imzalandı. Törene,  Türkerler Holding yöneticileri, Göztepe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcular ile İzmir’in spor ve cemiyet hayatının seçkin isimleri katıldı. Anlaşmaya göre, Göztepe sezon sonuna kadar tüm resmi lig, Türkiye Kupası ve özel müsabakalarında, formaların göğüs bölümünde “Türkerler”, şortta ise “Mahall Bomonti” logoları ile sahaya çıkacak.

 

 TÜRKER ; “İNANDIK, VAZGEÇMEDİK. SAYIN BAŞKANLA YİNE EL ELE VE OMUZ OMUZA BU MASADAYIZ”

 Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ; “Geçen yıl bu işbirliğinin uzun yıllar süreceğini temenni ediyorum demiştim. 3 yıllık dayanışmayı 4. yılla taçlandırıyoruz.

Göztepe’nin başarısından eminim… Göztepe’nin başında, geçmişi başarılarla dolu bir kardeşim, dostum var. Akıllı, pratik zekâsı çok yüksek ve vizyoner.  İş hayatındaki başarılarını, becerilerini Göztepe’ye de aşıladı ve İzmir’in gururu bu takımı çok iyi yerlere taşıdı, taşımaya da devam ediyor.

Kuşkusuz bu başarıda, teknik adamlarımızın, futbolcularımızın ve en önemlisi de Göztepeli taraftarların etkisi çok büyük. Bu sevgiye her maçta şahit oluyoruz. İzmir’in iş dünyasıyla, yatırımlarıyla, sanatıyla, sporuyla daha da yükselmesi gerektiğini düşünen bir iş insanı olarak, 3 yıldır olduğu gibi bu yılda İzmir’in gururu Göztepe’mize destek olmak bizlere onur veriyor” dedi.

Türker, en büyük temennisinin Göztepe’nin sadece Süper Lig’de değil,  Avrupa liglerinde de iyi yerlere gelmesi olduğunu,  o gün geldiğinde de yine İzmir’in, sporun destekçisi olacaklarını özellikle vurguladı.

  

YENİ STADYUM

Göztepe ve taraftarların büyük bir heyecanla beklediği yeni stadyum ise 2020 yılının ocak ayında açılacak. Kazım Türker, “Kuşkusuz bu yeni stad ve yeni heyecan değerli oyuncularımıza ve taraftarlarımıza çok iyi bir motivasyon olacak, İzmir’e de çok yakışacak. İzmir’e bu değeri kazandıran herkese buradan kendi adıma teşekkür etmek isterim” dedi.

İZMİR’E DEĞER KATAN YATIRIMLARIMIZ

Türkerler Holding, İzmir ve Ege Bölgesine yaptığı yatırımlarla son yılların en atak şirketlerinden. Kazım Türker, “Türkerlerin, başta İzmir olmak üzere, bölgeye, inşaat, sağlık, yenilenebilir enerji alanlarında büyük yatırımları var. Mahall Bomonti, İzmir-Bayraklı Şehir Hastanesi ve rüzgâr- jeotermal santralleri  öne çıkanlardır. İzmir’e son 3 yılda toplam yatırımımız 2 milyar dolara yakın. Yaklaşık 12 milyar lira. Bu yatırımlar bölge ekonomisine katkı yanında büyük istihdam da yarattı. Yarattığımız istihdam yaklaşık 10 bin kişi. Bu yatırımların en büyüğü Bayraklı Şehir Hastanesi 900 milyon dolar. İnşallah 2020 yılı mayıs ayında açılışını yapacağız. Tire ve Kirazlı rüzgâr santralleri ve Alaşehir jeotermal santralimiz ülke için, İzmir için yeşil enerji üretmeye devam ediyor; ama en özel projemiz içinde bulunduğumuz Mahall Bomonti. Elim hep üstünde inşallah, umulandan daha da kısa bir sürede burada birlikte yaşamaya devam edeceğiz.” sözleri ile Türkerler’in bölgede gerçekleştirdiği yatırımlar hakkında bilgi verdi.

SEPİL ; “İŞBİRLİĞİMİZ 4. YILINDA DA İZMİR’İMİZE DAHA ÇOK DEĞER KATACAK”

Göztepe Spor Kulübü ve Başkanı Mehmet Sepil ise farklı bir heyecanı yaşamanın arefesinde.  Kulübün yeni stadyumu 2020 yılının Ocak ayında açılacak. Sepil’in yeni stadyumla birlikte Mahall Bomonti vurgusu dikkat çekti ; “Kentimizin gelişmesi, istihdam ve değer yaratması açısından çok önemli katkı sağladığına inandığım Mahall Bomonti İzmir projesine imza atan, ülkemizin en kıymetli holdinglerinden Türkerler Holding ile bir kez daha çok değerli bir sponsorluk anlaşması gerçekleştirdik. Bugün İzmir için bu çok değerli projenin hızla ilerlediğine şahit oluyoruz. Bu arada biz de Göztepe olarak nihayet evimize kavuşuyoruz. 95 yıllık bir Göztepe'nin maalesef evi yoktu. Burası bir stat değil. Burası bir yaşam merkezi. İlerde İzmir deyince Mahall'in yaptığı güzel bina ve bizim stadımız akıllara gelecek. Türkerler Grubuna bu 4. yıldaki iş birliğimiz için teşekkür ediyorum. Bu iş birliğinin ileride de devam etmesini gönülden diliyorum. Türkerler ve Göztepe birlikte düşünülen, birlikte koşan marka haline geldi."

 Anlaşmanın imzalanmasından sonra Kazım Türker, Mehmet Sepil, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile Göztepe'nin eski ve mevcut futbolcuları futbol topunu imzaladı.

 İzmir deyince akla ilk gelen en önemli sembollerden Göztepe  ile yeşil ve tarihin tam merkezinde yükselen Mahall Bomonti İzmir, bu güçlü birliktelikle yoluna emin adımlarla devam ediyor.