• +90 312 939 82 00

Mahall Bomonti İzmir, Göztepe Spor Kulübü’nün yeni sezonda da en büyük destekçisi!…

10 AĞU

Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir markası aracılığıyla, İzmir’in Spor Toto Süper Lig’deki tek temsilcisi Göztepe Spor Kulübü’ne iki yıldır verdiği ana sponsorluk desteğini, yeni sezonda da sürdürüyor. 2016-2017 sezonundan itibaren Göztepe Spor Kulübü’nün ana sponsorluğunu üstlenen Mahall Bomonti İzmir, 8 Ağustos 2018 tarihinde Mahall Bomonti İzmir’de gerçekleşen basın toplantısıyla başarılı ekibe destek olma sözünü yineledi.

Mahall Bomonti İzmir sponsorluğunda Spor Toto Süper Lig’e çıkan, Süper Lig’de geçirdiği sezonu 6. olarak tamamlayan Göztepe Spor Kulübü, yeşil sahalara yine Mahall Bomonti logolu formayla dönüyor. 2018-2019 Spor Toto Süper Lig sezonunda da Göztepe Spor Kulübünün resmi ön forma sponsoru olan Mahall Bomonti, İzmir’in değerlerini her alanda desteklediğini bir kez daha gösterdi. 26. sezonunu geride bırakan Göztepe, Mahall Bomonti İzmir’in desteğiyle Spor Toto Süper Lig’de yakaladığı yüzde 38,2 galibiyet oranıyla lig tarihinde en başarılı 8. sezonunu geçirdi.


Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ve Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil’in sponsorluk anlaşmasını imzaladıkları basın toplantısını, spor ve cemiyet hayatının seçkin isimlerinin ağırlandığı şık davet takip etti. Göztepeli futbolcular ile teknik ve idari kadronun da eksiksiz katılım gösterdiği davete ilgi büyüktü. Türker ve Sepil basın toplantısında anlaşmadan duydukları mutluluğu vurguladı.

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, İzmir ve Göztepe’nin birbirinden ayrı düşünülemez olduğunu belirtirken, İzmir’in Türkerler için önemini; “Türkerler Holding olarak, bir kez daha güzel İzmir’imizin değerli sembollerinden biri olan Göztepe’nin kalbinde yer almaktan onur duyduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum. Şehrimizin Spor Toto Süper Lig’deki tek temsilcisi, gururumuz Göztepe’ye 2 sezondur desteğimizi sürdürüyoruz. 2018-2019 Spor Toto Süper Lig sezonunda da, Mahall Bomonti logomuzla değerli kulübümüzün formalarında yer almaktan dolayı kıvanç duyuyoruz. Böylesine köklü bir geçmişe sahip, İzmir’in müstesna kulüplerinden Göztepe’nin, Türkerler Holding olarak yanında olmak ve coşkulu seyircisinin forma aşkına ortak olabilmek bizim için büyük bir mutluluk kaynağı. Geçtiğimiz sezonu bu üstün başarı ile bitiren Göztepe’ye, forma önü sponsorluğundan öte, gönülden bağlıyız. Göztepe Spor Kulübü ile geçmişi ve günümüzü buluşturma misyonunda, ortak paydada buluşan Mahall Bomonti İzmir, bu anlaşma ile dinamik marka ruhunu da yansıtıyor. Türkerler Holding olarak, Mahall Bomonti projemizle İzmir’e gelecek günlerde, spor tarafında da mutluluğu ve gururu getirme misyonunu benimsedik. Bilmenizi isterim ki; tarihe adını altın harflerle yazdırmış olan bu müstesna kulüp; İzmir ile olan bağımızı daha da güçlü kılıyor. Şimdi birlikte geleceğe bakıyoruz. Gerek Türkiye’de gerekse Avrupa’da birlikte yeni zaferler kazanmayı hedefliyoruz. İzmir yeşil sahalarda da hak ettiği başarılarla anılsın istiyoruz. Bu noktada Göztepe’ye inancımız tam.” sözleriyle vurguladı.


Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Mahall Bomonti İzmir ile yeniden sahalarda olmanın kulübü için önemini; “Mahall Bomonti İzmir, Göztepe Spor Kulübü 2018-2019 Spor Toto Süper Lig ön forma sponsorluğunu ikinci yılında da devam ettirdiği için öncelikle Sn. Kazım Türker’e, Türkerler Holding’e teşekkür ederiz. Mahall Bomonti İzmir’in takımımıza uğurlu gelen sponsorluğuyla elde ettiğimiz başarımızı, geçtiğimiz Süper Lig sezonunu 6. sırada tamamlayarak perçinledik. Bu yıl da taraftarımıza, İzmirlilere ve kulübümüze gönül veren tüm dostlarımıza bu anlaşmanın hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.” sözleriyle ifade etti.

Geçmişten günümüze İzmir’in deyince akla gelen en önemli sembollerden Göztepe ve şehrin yenilikçi yüzü Mahall Bomonti İzmir, birlikte, sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da başarılara ulaşmayı hedefliyor.


Türkerler Holding Hakkında:

Türkerler Holding faaliyetleri 50 yıla yakın bir süre önce Ankara’da başladı. Özellikle inşaat sektöründeki yatırımlarla giderek artan bir ivme yakalayan Türkerler Holding, bugün 137  şirket ve yarım yüzyıla yakındır biriktirdiği tecbrübesiyle Türkiye ekonomisinde önemli bir lider haline geldi. Türkerler; gayrimenkul geliştirme, yenilenebilir enerji, doğal gaz dağıtım ve ticareti, kamu özel ortaklığı projeleri (PPP) ve tekstilde Türkiye’nin en iddialı projelerine imza attı. Baraj, tünel, otoyol, metro, hastane inşaatlarında kazandığı deneyimi, son dönemde kaliteli konut, ofis ve ticaret alanı inşaatlarına da yansıtmaya başladı. Mahall Ankara, Mahall Bomonti İzmir ve Çiftçi Towers projeleriyle gayrimenkul geliştirme sektörünün en önemli markaları arasına girdi. PPP modeliyle, Ankara Etlik’teki Türkiye’nin en büyük şehir hastanesinin de arasında bulunduğu İzmir ve Kocaeli ile birlikte üç ayrı hastane kompleksinin inşaası ve işletmesini üstlendi.

Yenilenebilir enerjide Türkiye’nin en büyük yatırımcısı olma hedefiyle hareket eden Türkerler, son olarak 1 milyar dolarlık Rüzgar Enerjisi YEKA ihalesini kazanmıştır.

Türkerler Holding’in son 20 yılda ulaştığı inşaat hacmi 5 milyon metrekareyi geçmiştir. Ayrıca çatısı altında istihdam edilen çalışan sayısı 22 bini geçmiştir. Türkerler Holding’in halen devam eden projelerinin toplam yatırım bedeli ise 6 milyar USD olarak değer bulmaktadır.